Tenniskampioenschappen Slochteren 2019

Tenniskampioenschappen Slochteren 2019TKS poster A 2019.pdf

De Tenniskampioenschappen Slochteren worden dit jaar door Tennisvereniging Siddeburen georganiseerd (met ondersteuning van Sportclub Tjuchem) van 17 tot en met 23 juni. Deze 31ste editie is opengesteld voor alle inwoners van de gemeente Midden-Groningen, die in het bezit zijn van een KNLTB-pas. Fantastisch om de inwoners van Midden-Groningen zo sportief met elkaar te verbinden!
Dit geweldige evenement wordt gedragen door de vijf tennisverenigingen uit Harkstede, Kolham, Schildwolde, Siddeburen en Tjuchem. De enthousiaste inzet van de leden, samen met vrijwilligers, tennissers, sponsoren én supporters, zorgen ervoor dat het TKS een toernooi is om trots op te zijn! De gezamenlijke inzet toont duidelijk: samen kom je verder.

Organisatie TKS 2019 door TV Siddeburen.
Ieder jaar wordt dit evenement georganiseerd door één van de vijf verenigingen in de regio Slochteren (Het Slochter Wold). Bij deze 31ste editie ligt de organisatie in handen van Tennisvereniging Siddeburen met de ondersteuning van Sportclub Tjuchem.Het toernooi is opengesteld voor alle inwoners van de gemeente Midden-Groningen, die in het bezit zijn van een KNLTB-pas. Wij hopen met deze aanpak een bijdrage te leveren aan het integreren van de drie oude gemeenten Slochteren, Menterwolde en
Hoogezand-Sappermeer tot de nieuwe gemeente Midden-Groningen. Het unieke karakter van dit toernooi zorgt er voor dat deelnemers de hele Slochter regio doorkruisen om hun wedstrijden te spelen in of Tjuchem, Siddeburen, Schildwolde, Kolham of Harkstede.

Namens de organisatie,
TV Siddeburen & SC Tjuchem
Voor verdere informatie  http://www.tksslochteren.nl/